KAMERAN TAKANA

Olen Andi, luonnonihailija, hyvän musiikin ja taiteen ystävä. Olen kotoisin Unkarista, muutin tuhansien järvien maahan 10 vuotta sitten erilaisen elämäntavan vuoksi. Rakastan Pohjoismaiden luontoa ja sen tunnelmaa, jota pidän aivan poikkeavana ja uniikkina. Usvaiset järvet, valkoinen hiljaisuus talvella ja kuusimetsien tuoksu sateen jälkeen… niin taianomaista.

Valokuvaajana tavoitteeni ovat saada tunnelman kuviin ja ikuistaa elämän ainutlaatuiset hetket ja kauneudet. Olen erikoistunut ihmisten kuvaamiseen miljöössä, eniten luonnossa, joka on suuri inspiraatiolähteeni. Tyylini on innostava, luova, aistikas ja herkkä. Kuvauksen aikana keskityn luomaan rentouttavaa ilmapiiriä sekä upeita ja luovia kuvia niin, että kuvauksen hetket on mukava ja hauska. Palveluni on tarkoitettu ihmisille, jotka arvostavat luontoa sekä huomaavat pienissäkin asioissa elämän taianomaisuuden.

Jos tarvitset luotettavaa valokuvaajaa:
ota rohkeasti yhteyttä.

Katso myös minun fine-art projektit sivulla: archephotography.com

Arché – a blog for musicphotos sivulta löydät minun keikkakuvat.
Lisäksi keikka-arvostelut (unkariksi ) ovat saatavilla Femforgacs Metal Webzine:n sivulla:
@andiprkl

Yksityisasiakkaiden lisäksi palvelen myös yrityksiä.

ASIAKKAAT JA JULKAISUT:

Shadows&Light Magazine (Kansikuva ja artikkeli)
Get Inspired Magazine
Dark BEauty Magazine
Häät-lehti 2/2018 print
AEC Finland / Gaia Consulting Oy
SUOMEN YMPÄRISTÖOPISTO – SYKLI OY
APPLIXURE OY

TIEKE RY
AITO HSO RY
Hakonen Solutions Oy
Aalto University Information Technology Program (ITP)

Svea Economi
Pelastakaa Lapset ry
Vantaan kaupunki – Nuorten palvelut Ohjaamo
The Unemployment Insurance Fund
Nut Ideas Oy
Ramboll Finland Oy
Huomisen tekijät
Bapras & Fapras Summer Scientific Meeting 2017
31st Congress of IUSTI
Kepa ry-World Village Festival
Helten Brass Ensemble
Inferno
Femforgacs Metal Webzine
Elysium Magazine
Kelemen Ivett: Pluratívák az északi számi /lapp/ nyelvben (Book Cover)
Folia Uralica Debreceniensia 22 (Book cover)

 

“Andi on erittäin ammattitaitoinen, osaava, joustava ja luova valokuvaaja! Yhteydenpito sujui alusta lähtien hienosti ja hän sai hyvin kiinni siitä, mitä kuvilta toivomme. Hän taltioi erinomaisesti hääjuhliemme tunnelman herkkyydessään ja hauskuudessaan. Kirkkokuvat Espoon vanhasta tuomiokirkosta ovat todella hurmaavia ja tunnelmallisia! Potreteissa meitä ohjattiin ammattitaitoisesti ja suhteellisen lyhyessä ajassa saatiin aivan mahtavat ja rakkaudentäyteiset potretit, joista meidän persoonat välittyvät ihanasti läpi. Edes sade ei haitannut. Monet vieraat kiittelivät jälkeen päin, etteivät edes huomanneet tulleensa kuvatuiksi juhlan aikana. Meillä on pelkkää hyvää sanottavaa ihanasta iloisesta ja positiivisesta Andista ja kauniista luonnollisista kuvista, joita saimme elämämme tärkeimmästä päivästä! Erittäin lämmin suositus.” (Susanna & Patrik – Espoo)

“Kiitos Andi, että ikuistit hääpäivämme upeisiin kuviisi! Kanssasi oli helppoa ja mukavaa toimia ja kuvien laatu on käsittämättömän hyvä 10 + 🙂 Suosittelemme sinua kuvaajana kenelle tahansa heti, kun kuulemme jonkun tarvitsevan asiansa osaavaa kuvaajaa! Parhainta kesänjatkoa sinulle!! P.s. Paketti oli tullut perille – kiitokset vielä upeista printtikuvista ja tyylikkäästä muistitikusta 🙂 “⁠ (Saara & Ville – Helsinki)

“Kaikki sujui erinomaisesti! Saimme sitä, mitä toivoimmekin! Valokuvaaja oli täsmällinen ja huolehtivainen. Valokuvat erittäin onnistuneita, tunnelmaltaan upeita! Valokuvaaja sai meistä parhaimmat puolet esille! Olemme siitä kiitollisia, kun kyse oli hääkuvista!!” (Susanna & Timo – Helsinki)

“Arché Photographyn Andi on erittäin palveluhenkinen, miellyttävä ja tasokas kuvaaja. Yhteistyö ja kommunikaatio sujui Andin kanssa mutkattomasti ja Andi otti juuri sellaisia kuvia kun oltiin sovittu. Hän oli myös erittäin nopea kuvien jälkikäsittelyssä ja jakamisessa asiakkaalle. Suosittelemme lämmöllä esim. yritystilaisuuksiin.” (AEC Finland / Gaia Consulting Oy)

“Mahtava tyyppi. Taitava ammattilainen. Onnistui täydellisesti häidemme kuvaamisessa.” (Suvi & Timo – Hämeenlinna)

“Kiitos miellyttävästä käytöksestä, “huomaamattomasta” liikkumisesta juhlan aikana, joustamisesta ja tietysti ammattitaidostasi!” (Teemu & Elina – Vihti)

“Kiitokset upeasta kuvakokoelmasta!!! Niitä on kehuttu paljon.” (31st Congress of IUSTI – Helsinki)

“Valokuvaajan tyyli kuvata sopivan innostava, aistikas ja luonnollinen.” (Suvi & Juha – Vantaa)

“Kiitos kuvauksesta, teit työsi ammattimaisesti alusta loppuun. Valokuvat ovat täydellisiä.” (Katja & Petri – Vantaa)

“Kuvaaja oli todella ammattimainen ja saatiin juuri sellaiset kuvat kuin haluttiin – ellei jopa paremmat!” (Laura & Jussi – Helsinki)

“Meille jäi mukavat muistot upeisiin valokuviin ikuistettuna. Kiitos vielä paljon!” (Jukka & Niina – Turku)

“Valokuvaaja oli erittäin ammattitaitoinen ja osasi hienosti ohjata kuvattavia. Hänen ottamansa valokuvat ovat todella upeat sateisesta säästä huolimatta ja tunnelma välittyy kuvista hienosti. Suosittelen lämpimästi.” (Sari – Helsinki)

“Andi otti hääkuvamme 23.7. ja olemme äärimmäisen tyytyväisiä kaikkeen. Yhteistyö kuvaajan kanssa toimi kuvausten yhteydessä todella loistavasti, ja Andilla oli erittäin hyviä näkemyksiä kuvauspaikan hyödyntämisestä. Kuvat ovat todella hienoja ja olemme äärimmäisen tyytyväisiä sekä laatuun että saamaamme palveluun. Suosittelemme varmasti Andia kaikille, joiden tiedämme kuvaajaa tarvitsevan.” (Riina & Markus – Helsinki)