KAMERAN TAKANA

Olen Andi, luonnonihailija, musiikin ja taiteen ystävä. Olen kotoisin Unkarista, muutin tuhansien järvien maahan 9 vuotta sitten erilaisen elämäntavan vuoksi. Rakastan Pohjoismaiden luontoa ja sen tunnelmaa, jota pidän aivan poikkeavana ja uniikkina.
Arvostan aitoja hetkiä. Laadun lisäksi henki, estetiikka ja sisältö ovat tärkeitä minulle valokuvassa. Potretti- ja hääkuvaajana keskityn luomaan rentouttavaa ilmapiiriä ja upeita kuvia sinusta niin, että kuvauksen hetket on mukava ja hauska. Tavoitteeni valokuvillani on kertoa tarinoita, ilmaista sisäistä maailmaa  ja tuoda esille kauneuden, joka on meissä kaikissa.

ASIAKKAAT JA JULKAISUT:
AEC Finland / Gaia Consulting Oy
TIEKE
Lidl Suomi Ky
Hakonen Solutions Oy
Häät-lehti 2/2018 print
Aalto University Information Technology Program (ITP)

Svea Economi
Pelastakaa Lapset ry
Vantaan kaupunki – Nuorten palvelut Ohjaamo
The Unemployment Insurance Fund
Nut Ideas Oy
Ramboll Finland Oy
Huomisen tekijät
Bapras & Fapras Summer Scientific Meeting 2017
31st Congress of IUSTI
Kepa ry-World Village Festival
Helten Brass Ensemble
Inferno
Femforgacs Metal Webzine
Elysium Magazine
Kelemen Ivett: Pluratívák az északi számi /lapp/ nyelvben (Book Cover)
Folia Uralica Debreceniensia 22 (Book cover)

 

“Kaikki sujui erinomaisesti! Saimme sitä, mitä toivoimmekin! Valokuvaaja oli täsmällinen ja huolehtivainen. Valokuvat erittäin onnistuneita, tunnelmaltaan upeita! Valokuvaaja sai meistä parhaimmat puolet esille! Olemme siitä kiitollisia, kun kyse oli hääkuvista!!” (Susanna & Timo – Helsinki)

“Arché Photographyn Andi on erittäin palveluhenkinen, miellyttävä ja tasokas kuvaaja. Yhteistyö ja kommunikaatio sujui Andin kanssa mutkattomasti ja Andi otti juuri sellaisia kuvia kun oltiin sovittu. Hän oli myös erittäin nopea kuvien jälkikäsittelyssä ja jakamisessa asiakkaalle. Suosittelemme lämmöllä esim. yritystilaisuuksiin.” (AEC Finland / Gaia Consulting Oy)

“Mahtava tyyppi. Taitava ammattilainen. Onnistui täydellisesti häidemme kuvaamisessa.” (Suvi & Timo – Hämeenlinna)

“Kiitos miellyttävästä käytöksestä, “huomaamattomasta” liikkumisesta juhlan aikana, joustamisesta ja tietysti ammattitaidostasi!” (Teemu & Elina – Vihti)

“Kiitokset upeasta kuvakokoelmasta!!! Niitä on kehuttu paljon.” (31st Congress of IUSTI – Helsinki)

“Valokuvaajan tyyli kuvata sopivan innostava, aistikas ja luonnollinen.” (Suvi & Juha – Vantaa)

“Kiitos kuvauksesta, teit työsi ammattimaisesti alusta loppuun. Valokuvat ovat täydellisiä.” (Katja & Petri – Vantaa)

“Kuvaaja oli todella ammattimainen ja saatiin juuri sellaiset kuvat kuin haluttiin – ellei jopa paremmat!” (Laura & Jussi – Helsinki)

“Meille jäi mukavat muistot upeisiin valokuviin ikuistettuna. Kiitos vielä paljon!” (Jukka & Niina – Turku)

“Valokuvaaja oli erittäin ammattitaitoinen ja osasi hienosti ohjata kuvattavia. Hänen ottamansa valokuvat ovat todella upeat sateisesta säästä huolimatta ja tunnelma välittyy kuvista hienosti. Suosittelen lämpimästi.” (Sari – Helsinki)

“Andi otti hääkuvamme 23.7. ja olemme äärimmäisen tyytyväisiä kaikkeen. Yhteistyö kuvaajan kanssa toimi kuvausten yhteydessä todella loistavasti, ja Andilla oli erittäin hyviä näkemyksiä kuvauspaikan hyödyntämisestä. Kuvat ovat todella hienoja ja olemme äärimmäisen tyytyväisiä sekä laatuun että saamaamme palveluun. Suosittelemme varmasti Andia kaikille, joiden tiedämme kuvaajaa tarvitsevan.” (Riina & Markus – Helsinki)