Woodridge MTB

Small ideas sometimes lead to big things.

Haluaisin jakaa muutaman kuvan Kanadassa toteutetusta kuvausprojektista. Vuoden lopussa lähdin sinne viettämään aikaa perheeni kanssa, ja vastaan tuli mahdollisuus kuvata voittoa tavoittelematonta WoodridgeMTB organisaatiota. Säätiö auttaa mielenterveysongelmista ja addiktioista kärsiviä ihmisiä mm. urheilun ja musiikin kautta.

Tuntuu hyvältä tukea tätä asiaa muutamalla promokuvalla myös siksi, koska musiikki, urheilu ja luonto ovat itsellenikin tärkeät lähteet oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Tiedän, että kuvien otto on vain pieni juttu, mutta autetaan mahdollisuuksien mukaan ja niillä keinoilla, joilla pystymme ja osaamme. Toivon, että Suomessakin tulee vastaan tällaisia projekteja.

Kiitokset @WoodridgeMTB , James (säätiön perustaja) @jmphotography_yyc , Tristan @t_pro_studio , @richardpkantor ja @recordlancanada
Kuvauksen paikka: Calgary:n Record Land, joka on yksi säätiön tukijasta.


”…säätiön tavoitteena on kerätä rahaa paikallisille maastopyöräilyseuraille Albertassa ja lisätä tietoisuutta maastopyöräilyn myönteisistä vaikutuksista riippuvuuden paranemiseen ja yleiseen mielenterveyteen.” 

Säätiön nettisivut: https://www.woodridgemtbfoundation.com/

Behind the scenes